Dublirberoende

Annons

Vinn en iphone 4!

Jag tänkte för att det skulle bli lite mer spänning här på bloggen.
Så tänkte jag lotta ut en iphone 4, som jag kommit över,
Den är svart, 16GB minne, och olåst, så den funkar med andra ord till alla kort!
ligger oöppnad i sin förpackning och väntar på en ny ägare=)

Det ni behöver göra för att vara med i tävling är att ni gör ett inlägg om min tävling  på er blogg eller facebook!
och skriver till mig när ni gjort det, sen drar jag en vinnare och den som vinner skickar jag iphonen till!
Så lycka till allihopa ‘:)

Kommentarer

Kommentera

 1. isabella

  OMG!!!!!!!!! Skulle vara en perfekt present till min pappa som snart fyller år som som gärna vill ha en iPhon! :)
  Skrivit på facebook, bilddagboken, berättat om tävlingen för nära & kära osv 😀
   

 2. linnplace

  Det är förresten jag som kommenterat tidigare under namnet ”Linn Mildén”, så du vet! 😀 KRAM

 3. Yana

  Har delat på facebook med versen:
  Vill gärna ha en iPhone 4,
  men för mig är de för dyra,
  hoppas nu på väldig tur,
  så får jag mig en helt ny lur!

 4. Diana

  Jag är jättegärna med och tävlar!
  Tänker inte skriva värsta roman nu om varför jag ska vinna, men det skulle i alla fall göra mig otroligt glad. Det är allt jag kan säga. Tänker inte sitta här och skriva att jag aldrig vinner något så att du ska tycka synd om mig, för jag vill inte vinna av medlidande. Men som sagt, hoppas du väljer mig, jag skulle bli jätteglad. Kram!

 5. Linn mildén

  JAG ÄR JÄTTEGÄRNA MED OCH TÄVLAR! Jag skulle bli jätteglad om jag vann, inte minst sagt min pappa. Det är nämligen så att mina föräldrar håller på att skilja sig, det är verkligen superjobbigt med ekonomin och så nu när dom inte delar på den längre. Och min stackars pappa som är så ledsen försöker skrapa ihop pengar till en Iphone 4 till mig (för att jag tjatat så mycket), medan han går med en sketen mobil själv. Därför tycker jag så himla synd om honom, och skulle så hemskt gärna vilja gottgöra honom genom det här. Min pappa tar alltid sig själv sist, men jag tycker att han förtjänar att lägga dom pengarna på en ny mobil till sig själv istället, därför skulle jag bli så glad om jag vann, så han slapp köpa en till mig. Han har det redan jobbigt som det är. Skulle vara helt underbart i all denna drama just nu. Min mejladress är linnsplace.blogg@gmail.com, nu håller jag tummarna. Stenhårt. <3 Jag har länkat din blogg på min facebook och bloggsida på facebook, och skrivit om tävlingen, nu håller jag tummarna!!!! <3

 6. tilda

  Är självklart med och tävlar !
  Har velat ha en iphone väldigt länge nu, och det skulle ju passa perfekt nu för min mobil gick sönder för ett tag sen och iphone är min drömmobil! Skulle bli så sjukt glad om jag vann denna tävlingen, har alltid sån otur i tävlingar.. Skulle bli överlycklig om jag vann!

  Älskar din blogg, håller tummarna nu !

  Här är mitt inlägg till tävlingen, http://dublirberoende.myshowroom.se/vinn-en-iphone-4/#comment

 7. sofie andersson

  Jag är gärna med, skriver på bloggen senare för sitter på min kompis dator. Alla har typ iphone nu, och jag älskar alla skal som finns till.. Håller tummarna!

 8. michelle bergström.

  jag är såklart med!
  jag har velat ha en iphone länge nu men min pappa går inte med på att köpa en till mig. :( och jag har tyvärr så mycket pengar att jag kan köpa en. och om jag ska önska mig en så får jag göra det när jag fyller år och jag fyller liksom år i oktober. :( och om jag inte får nån då,så får jag önska mig i julklapp. och jag vill inte vänta så länge.
  så skulle bli superduper glad om jag vann, det skulle verkligen betyda!
  här är mitt blogginlägg : http://michellebergstroom.blogg.se/2011/july/vinn-en-iphone-4.html#comment

 9. Soulmates

  WOW! Är du seriös? Gud vad grym du är! 😀 Skriver om tävlingen på facebook (Alicia Rudberg) och dayviews (issaflikkan)

  Jag har bloggen med min kompis och hon är också med och tävlar, men hoppas det är okej att jag också är med? Men hon har alltså redan länkat dig på bloggen och därför skriver jag på Dayviews också :)

  facebook/inlägget i loggen om tävlingen: http://www.facebook.com/aliciachoklad

  Dayviews ”inlägget” , skriver lite om varför jag vill vinna osv..: http://dayviews.com/issaflikkan/492815879/

  KRAM – ALICIA

 10. dublirberoende

  hejsan skitkul att du är med men då måste du göra ett ordetntligt inlägg med
  bild och länk till min bloggtävling!

  :) / Linus

 11. suzan

  Jag är självklart med Linus då jag bloggar aktivt varje dag å klättrat upp mig bland dem mest lästa medlemsbloggarna på finest. Men är ännu inte en ägare till en Iphone.’
  Det är ett måste i bloggvärlden.’
  Å ärligt det enda som fattas för mig då jag skulle kunna blogga på fri fot å överallt.
  Här har du en flitig bloggare i göteborg som kommer bli överlycklig.

  Länkat om dig idag. :) Nu har du en ny läsare.

 12. Victoria B

  Jag är med och tävlar!

  Har drömt om att äga en Iphone länge, men har tyvärr inte haft råd att skaffa någon. Så jag skulle jag bli helt fantastiskt överlycklig om jag fick komma med i ”familjen” av Iphone-ägare genom att vinna en! Det är faktiskt min enda chans. Heja heja!

  Har länkat här : http://vickelido.blogg.se/2011/july/iphone.html

  Nu håller jag tummarna så hårt att dom blir blå :)

 13. carmen

  Insåg nyss att jag ska åka utomlands den 11 alltså om 5 dagar kan inte jag vara med och delta då eftersom de utses den 17 :'( ?

Annons
stats